Aanbevelingen

Alf (6) gaat reeds een jaar met veel plezier naar pianoles. Het is prachtig om te zien en te horen hoe hij zich ontwikkelt, zijn vingers ‘als een muizenholletje’ staan, en hij soms spontaan met zijn vingers tikt of toonhoogtes zingt wanneer hij piano muziek hoort. Leren piano spelen blijkt niet altijd makkelijk, maar Anneke weet Alf op creatieve wijze en spelenderwijs bij de les en enthousiast te houden. Afgelopen week toen we vanwege de hitte de voordeur even open hadden gezet, troffen we hem daar opeens aan, zittend op de grond, met zijn keyboard op schoot, al improviserend lekker voor zich uit te spelen.

Ouders van Alf

Na mijn 6oste ben ik bij Anneke op pianoles gegaan. Ik geniet van haar lessen, haar didactische kwaliteit en van de mooie verhalen die ze vertelt rondom de muziekstukjes die we behandelen. Het is iedere week een feestje om verder op weg te worden geholpen met mijn pianospel.

Agnes, 60+

Ik heb nu 5 jaar pianoles van Anneke. Ik vind heel veel leuk aan de lessen. Ik heb altijd plezier en leer erg veel. En ik loop altijd terug naar huis met een goed gevoel.

Charlie, 16 jaar

In eerste instantie was ik op zoek naar een pianolerares voor mijn dochter Jayda. Via via kwam ik bij Anneke terecht. Jayda gaat met veel plezier naar de les en voelt zich erg op haar gemak bij Anneke. Toen ik eenmaal een piano thuis had staan besloot ik om voor het eerst in mijn leven ook pianoles te nemen. Ik heb nooit een instrument bespeeld dus ik begin echt op niveau 0 maar Anneke legt alles heel duidelijk uit, met veel enthousiasme en is geduldig. Jayda en ik zijn erg blij met onze pianoles bij Anneke 🙂

Fabienne Kroese